Home Новини сучасних технологій Серія iPhone 13 включатиме в себе чотири смартфони

Серія iPhone 13 включатиме в себе чотири смартфони

0
Серія iPhone 13 включатиме в себе чотири смартфони

Незважаючи на те, що до анонсу сімейства смартфонів iPhone 12, за чутками, ще два тижні, в Мережі вже з’являється інформація про iPhone 13, які будуть випущені в наступному році. Джерелом витоку, яка розкриває деякі особливості пристроїв, став авторитетний інсайдер Росс Янг (Ross Young), який славиться своїми точними прогнозами. Він стверджує, що серія iPhone 13 включатиме в себе чотири смартфони: один 5,4-дюймовий смартфон, два 6,1-дюймових пристрої і флагманську 6,7-дюймову модель. Повідомляється, що їх дизайн не зазнає істотних змін в порівнянні з iPhone 12.

Дисплеї для iPhone 13, крім Samsung і LG, почне поставляти BOE. Янг стверджує, що найсерйознішим нововведенням флагманів Apple наступного року стане використання екранів ProMotion з частотою оновлення 120 Гц. Також повідомляється, що камери iPhone 13 будуть помітно покращені. Базові моделі отримають ті ж рецептори, що і iPhone 12 Pro Max, а Pro-версії будуть оснащені збільшеними матрицями. Крім того, передбачається, що вся серія обзаведеться датчиками LiDAR, які в цьому році, за чутками, з'являться тільки в iPhone 12 Pro і Pro Max.

Інсайдер також заявив, що iPhone SE третього покоління не варто очікувати до весни 2022 року. Янг стверджує, що доступний пристрій отримає 6,1-дюймовий дисплей з тонкими рамками і камери, як у базового iPhone 11. Передбачається, що iPhone SE 2 022 запропонує підтримку мереж 5G і сенсор Touch ID в кнопці харчування.

Джерело: MacRumors

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version