Home Новини сучасних технологій Зловмисники знайшли спосіб зламати ігрову консоль XboX One

Зловмисники знайшли спосіб зламати ігрову консоль XboX One

0

У мережі з’явилася інформація, що зловмисники знайшли спосіб зламати ігрову консоль XboX One. На руках у зловмисників опинилися закриті ключі Xbox One і вихідного коду внутрішнього емулятора OG Xbox. Це дозволяє запустити на консолі довільний непідписаний саморобний код.

У Twitter-акаунті PokeProtos опублікований запис, в якому підтверджується факт витоку. Таким чином, публічними стали матеріали, що дозволяють запускати на консолі Microsoft минулого покоління абсолютно будь-який софт, не переходячи при цьому в режим розробника. Грубо кажучи, Xbox One зламаний і нам, разом з Microsoft, лише залишається чекати, поки з’являться перші інструменти, що використовують даний експлоїт.

Відзначимо, що минуле покоління ігрових приставок виявилося напрочуд стійким по відношенню до зломів і піратству. Так, PlayStation 4 вдалося зламати лише в 2018 році, та й то - для цього треба було дотримати ряд непростих умов і змиритися з помітними обмеженнями.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version