Home Новини сучасних технологій 5 дорогих та популярних смартфонів, які сьогодні коштують дешево

5 дорогих та популярних смартфонів, які сьогодні коштують дешево

0

Виробники смартфонів, один поперед одного, спішать здивувати новинками вибагливих на сьогоднішній день користувачів. Проте не всі мають фінансову можливість міняти щороку телефон на більш потужний та сучасний гаджет з оновленим набором функцій. А хтось хоче мати хороший телефон, але не готовий переплачувати.
Оскільки технології з часом дешевшають, варто купити гарно зарекомендовану на ринку модель, не відразу як вона з’явилася, а згодом. Так можна придбати гідний та потужний смартфон за помірні гроші.

В цій статті ми хочемо розповісти Вам про п'ять дорогих телефонів, які довго користуються попитом. Стосовно ціни – на даний момент вона набагато менша.

Samsung Galaxy S9

5 дорогих та популярних смартфонів, які сьогодні коштують дешево

Почнемо ми з дуже популярної моделі Galaxy S9 від Samsung. Цей телефон має ряд переваг – потужний, гарний дисплей, оригінальний дизайн. Він працює на Android 10 із оболонкою One UI 2.5. Такі характеристики роблять модель досі затребуваною на ринку телефонів. Ціна Galaxy S9 сьогодні на різних площадках складає ЦІНА
Єдиним незначним, на нашу думку, недоліком є наявність лише однієї камери. Звичайно, нові телефони в цьому аспекті вже вирвалися вперед і для когось такий мінус буде дуже суттєвим. Тоді купіть Galaxy S9+, який має дві високоточні камери.

Цікаво: Названо 4 універсальні смартфони середнього класу, які актуальні в 2021 році.

Huawei P20 Pro

Зараз на ринку є нові Huawei P30 та Huawei P30 Pro. Але, якщо Ви не гонитеся за новинками, то, придбавши дешевший Huawei P20 Pro, Ви матимете ту ж саму продуктивність роботи на Android 10 з камерою такої ж високої якості. Ціна його сьогодні на ринку понизилась до позначки ЦІНА. Якщо Ви обмежені в коштах, то придбання такого якісного телефону буде раціональним їх використанням.
Якщо ж порівнювати цей телефон з Huawei P20, то все таки краще віддати перевагу моделі Huawei P20 Pro. Тому, що останній має більш вдосконалену камеру та гарний новий дизайн.

Цікаво: Топ 3 найкращі Android – смартфони 2021 року.

Xiaomi Pocophone F1

Китайський бренд Xiaomi відомий тим, що нові телефони у нього з’являються регулярно. Серед такого розмаїття, гарно себе зарекомендувала модель Pocophone F1. Цей потужний пристрій має шикарні технічні характеристики: об’єм оперативної пам’яті 8 Гб, акумулятор ємністю 4000 мАг з можливістю швидкої зарядки (USB-C), операційна система Android 10, подвійна камера Snapdragon 845. І це ще далеко не все.

Є користувачі, які вважають Pocophone F1 не дуже привабливим ззовні, бо він повністю з пластику і не має OLED-дисплею. Але, якщо Ви надаєте перевагу внутрішньому начинню, аніж зовнішньому вигляду, то цей телефон просто створений для Вас.
Ціна, за яку його варто придбати, складає ЦІНА. Він приблизно так і коштує сьогодні на українському ринку.

Цікаво: Названо 3 оптимальні та недорогі смартфони з потужним акумулятором.

iPhone 7

Далі у списку йде улюблений для багатьох 7 iPhone від Apple. Якщо Ви фанат цього бренду, то на сьогоднішній день ціна його складає ЦІНА. Якщо ж Ви любите більші смартфони, то можна придбати модель iPhone 7 Plus за ціною ЦІНА. Вона має більший екран та дві камери для кращої зйомки.

Коли Ви вибираєте телефон, який уже довгий час на ринку, то слід в першу чергу звертати увагу на підтримку програмного забезпечення. Простими словами це означає, що чим сучасніша версія ОС встановлена на пристрої, тим комфортніше і довше Ви ним зможете користуватися.

Ми тому і включили в список iPhone 7, адже йому доступна остання версія iOS 15. Це дає можливість телефону працювати на сучасній ОС.

Цікаво: Названо 4 смартфони, які будуть актуальні у майбутньому завдяки своїм перевагам.

Google Pixel 3

І останній в нашому списку смартфон Google Pixel 3. На українському ринку смартфони серії Pixel є не дуже популярними. Але, ми вважаємо, що модель Pixel 3 варта Вашої уваги. Багато хто уже розібрався, наскільки вона класна. Серед явних плюсів – висока потужність, високоякісна камера, швидкий сканер відбитка пальця. Телефони цього покоління є компактнішими. А, якщо Ви хочете мати девайс більшого розміру, то придивіться до моделі Pixel 3 XL.

Придбати Google Pixel 3 можна приблизно за ЦІНА і це хороша ціна за такий телефон.

Цікаво: Названо 4 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи.

Надіємося, що стаття стане для Вас у нагоді і Ви не пошкодуєте, якщо придбаєте один з описаних нами смартфонів. Усі вони мають гарні відгуки користувачів, тому що є класними гаджетами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version