Home Новини сучасних технологій 9 бюджетних смартфонів 2021 року, які варто придбати

9 бюджетних смартфонів 2021 року, які варто придбати

0


Зараз на ринку електроніки є дуже багато якісних дорогих смартфонів з великою кількістю різноманітних функцій. Вони дійсно вражають, але ціна не завжди доступна. Що ж обрати тим, хто хоче хороший, але не дуже дорогий телефон?

Багато провідних та і маловідомих виробників почали останнім часом випускати якісні смартфони за ціну від 400$ до 800$. Великим плюсом є те, що вони можуть стати чудовою заміною дорогим телефонам.

В сьогоднішній статті ви зможете ознайомитись з найкращими на нашу думку смартфонами, які випущені в 2021 році і мають середню вартість.

Asus Zenfone 8

9 бюджетних смартфонів 2021 року, які варто придбати


Розпочнемо із Asus Zenfone 8. Цей смартфон досить непоганий за характеристиками. В нього не малий екран, але ним зручно користуватись однією рукою. Процесор доволі потужний – Snapdragon 888. Може мати до 16 Гб оперативної пам’яті. Дисплей з частотою оновлення 120 Гц, це хороший показник для бюджетного смартфона. Зарядка на 30 Вт. Окрім цього, в даній моделі є роз’єм 3,5 для навушників і стереодинаміки. Із мінусів – відсутність зуму на камері і бездротової зарядки. Але якщо не звертати на це уваги, то Asus Zenfone 8 варто розглядати при виборі нового телефону.

Смартфон Asus ZenFone 8 (саме Flip-версія) зараз доступний із шаленою знижкою в 6 000 грн, що в Україні рідко зустрічається. Хто мріяв про цей смартфон, зараз саме той час, щоб його придбати. За цим посиланням більше інформації про покупку.

Цікаво: 4 найкращих бюджетних моделей смартфонів з достатнім набором необхідних функцій

Google Pixel 6


Наступний у нашому списку Pixel 6. Цей смартфон схожий до Pixel 6 Pro, але більш доступний по ціні. У нього власний процесор Tensor, і це перший телефон від даного бренду з таким чіпсетом. Також це перший смартфон з операційною системою Android 12.

Дисплей має розмір 6,4 дюйми. Камери дві, одна на 50 Мп, друга на 12 Мп. Мають ширококутний і надширококутний об’єктив.

Дизайн однозначно вартий уваги, адже корпус смартфона розфарбований трьома кольорами. А це дійсно оригінально.


Із мінусів, відсутність зуму на камері та частоти оновлення в 120 Гц. На дорожчій версії Pixel 6 Pro всі ці функції є.

Смартфон Google Pixel не завжди доступний в Україні, але за цим посиланням можна придбати його вигідно ( із знижкою в 3 000 грн).

Варто прочитати: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

Google Pixel 4a


Google Pixel 4a сьогодні на третій позиції в списку. Він має великий OLED екран розміром 6,2 дюйми з частотою оновлення 90 Гц. Підтримує 5G. Процесор 765G Snapdragon, а операційна система Android 11. Оперативна пам’ять 6 Гб, а внутрішня аж 128 Гб.


Під час тесту було видно, що батарея доволі хороша і служитиме довго. Безперечною перевагою є камера смартфона. Вона робить чудові знімки. Якщо вам важлива якість фото на телефоні, то варто розглянути цю модель в якості покупки.


Мінусом є відсутність безпровідної зарядки. Цього інколи не вистачає, але це не є найважливішою функцією.

Google Pixel 4a 5G можна придбати за 14 300 грн.

Недавно: Названо додаток, за допомогою якого ваш смартфон буде в безпеці

OnePlus 9


Далі поговоримо про OnePlus 9. Цей телефон найкращий із даного списку, якщо ви хочете бюджетний, але якісний ґаджет. Він майже нічим не відрізняється від дорогих моделей. Камера робить чудові знімки, особливо пейзажні фото. Батарея вразила усіх під час тестування. Вона зарядилась до 100% за пів години. Все це завдяки технології Warp Charge.

Єдиним, можна сказати, мінусом є те, що частота оновлення дисплею не змінна, а це зменшує термін роботи батареї.

Як і всі попередні смартфони, OnePlus 9 можна придбати із знижкою (4 000 грн) за цим посиланням.

ZTE Axon 30 Ultra


Смартфон ZTE Axon 30 Ultra може достойно конкурувати з іншими бюджетними телефонами. Процесор у нього Qualcomm Snapdragon 888 5G. Екран AMOLED розміром 6,67 дюйма з частотою оновлення 144 Гц.
Камера потрійна, дві по 64 Мп та одна 8 Мп. Є зум та ширококутна зйомка. Фото виходять професійні і якісні.


Батарея під час тестування залишила лише приємні враження. Вона дійсно потужна і швидко заряджається. Повністю відновити заряд можна трохи більше як за пів години.
Мінуси в цьому смартфоні теж є і це програмне забезпечення. Даний телефон немає великого терміну оновлення.

Смартфон ZTE Axon 30 Ultra найближчим часом буде продаватися в Україні. За цим посиланням можете стежити за його появою.

Цікаво: Названо 5 типів смартфонів, які не варто боятися купувати.

Motorola Edge 20 Pro


Motorola Edge 20 Pro найдорожчий смартфон даного виробника. Він чудово підійде для любителів ігор, так як працює на процесорі Snapdragon 870 5G. Сам смартфон доволі тонкий та з чудовим дизайном. Із-за цього батарея трохи гірша, ніж в інших моделях, але без підзарядки працює довго, враховуючи розміри телефона.


Особливу увагу привертає камера. Вона тут потрійна. Одна на 108 Мп, друга на 16 Мп, третя на 8 Мп. Ще однією особливістю є 5-кратний зум. Уявляєте які знімки вийдуть?

Motorola Edge 20 Pro також очікує свого офіційного початку продажів в Україні.

Samsung Galaxy A52 5G


Наступний телефон більш відомого бренду Samsung Galaxy A52 5G. Він працює на процесорі Snapdragon 750G, який чудово підходить для повсякденного користування. Оперативна пам’ять на 6 або 8 Гб, а внутрішня на 128 Гб. Дисплей OLED розміром 6, 2 дюйма з частотою оновлення 120 Гц. Це рідкість для бюджетний смартфонів. Грати в ігри та дивитись фільми буде одне задоволення. Хоча HDR телефон не підтримує.

Батарея на 4500 мАг. Час автономної роботи доволі великий, його вистачить більше як на день. Основна камера на 64 Мп, а фронтальна 32 Мп.

У цього смартфона немає значних мінусів. Хіба що дизайн, але він не грає великої ролі.

Смартфон Samsung Galaxy A52 5G доступний за цим посиланням із знижкою в 500 грн.

Варто ознайомитись: Майбутні флагманські смартфони будуть стежити за користувачами

Samsung Galaxy S20 FE


Samsung Galaxy S20 FE – ця модель трохи дорожча, ніж попередня. Смартфон працює на процесорі Snapdragon 865. Завдяки цьому збільшився час автономної роботи та й взагалі покращилась швидкість самого телефона. Оперативна пам’ять 6 Гб, а внутрішня 128 Гб.

Дисплей OLED з частотою оновлення 120 Гц. Камера потрійна, але не найкраща. Хоча її вистачить для звичайних любительських знімків.

Ну і останнє, це дизайн телефона. Він дійсно вам сподобається. Корпус зроблений із матового пластику і не залишає відбитків. Є цікаві кольори, такі як синій і червоний.

Galaxy S20 FE також можна придбати із непоганою знижкою (3 000 грн) за цим посиланням.

iPhone SE 2


Останній на сьогодні iPhone SE 2. Він чудово підійде для тих, хто хоче телефон даного бренду, але немає великих коштів. Даний смартфон схожий до iPhone 7 та 8. Він має достатньо не поганий час автономної роботи, є кнопка Touch ID.

Екран не великих розмірів, тому зручно управляти однією рукою. А це інколи досить важливо. Цікавий дизайн та представлений в гарному червоному кольорі.

iPhone SE 2 можна придбати із знижкою в 3 000 грн за цим посиланням.

Не забудьте подписаться на нашего Главного Редактора в Instagram, или на нашу официальную страницу в Facebook, канал в Telegram и в Twitter. Также следите за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version