Home Новини сучасних технологій Названо 5 типів смартфонів, які не варто боятися купувати

Названо 5 типів смартфонів, які не варто боятися купувати

0

У наш час важко уявити повноцінне життя без смартфонів. Саме тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами, які смартфони варті вашої уваги та на які варто було б звернути її перед покупкою. Діапазон цін буде різний – від дешевих до дорогих, саме тому ми певні, що після статті ви точно знайдете той, який буде вам до душі.

Обмінні смартфони

Смартфони, які продаються без повної комплектації називають обмінними. Вони не були в використанні раніше, як наприклад відновлені телефони. Найпопулярніший, як не дивно, виявився iPhone. В них навіть є гарантія, яка напряму пов’язана з тривалістю користуванням попереднім телефоном.

Ми рекомендуємо звернути вашу увагу на цей вид пристроїв, адже вони практично нічим не відрізняються від оригінальних нових смартфонів. Також слід зазначити, що такі телефони будуть дешевші, аніж офіційні телефони на декілька сотень або тисяч гривень, що безумовно є вигідним варіантом.

"Refurbished once”

Зазвичай, коли люди чують словосполучення «відновлений телефон», то в їх голові одразу виникають сумніви на рахунок якості даного продукту. Звичайно, якщо він буде куплений на AliExpress, то ці сумніви небезпідставні, хоча навіть і на вищезгаданому сайті можна знайти гідний пристрій. Проте, якщо ж купувати в перевіреному місці, то за якість можна не турбуватися. Адже відновлені смартфони, це, наприклад, пристрої, які компанія прийняла у своїх клієнтів на обмін.

Потім їх перевіряють на заводі, проводять тестування, щоб відновити та запакувати в оригінальну коробку з позначкою «refurbished». Для покупця ці смартфони вигідні тим, що їх можна придбати з гарною знижкою і при цьому відмінною якістю. Найбільш відомою ця тенденція стала завдяки компанії Apple і пізніше поширилась на пристрої інших марок.

Цікаво: Відомо, як розширити функціонал вирізу в екрані на Android-смартфонах.

Якість перевірена роками

Біжучи за трендами світового ринку, ми часто можемо придбати нові, але не зовсім досконалі моделі телефонів. Вихід з цієї ситуації - флагмани пройдешніх років. Ці телефони перевірені часом та будуть вам слугувати ще довгий час. Це набагато краще, ніж кожного року купувати дешеві смартфони, які після наступного оновлення та вдосконалення світової мережі почнуть погано виконувати свої функції.

Смартфони преміум класу

Існує така ніша смартфонів, яка є не дуже популярною, але водночас принесе вам масу задоволення. Самобутність цих смартфонів буде вирізняти вас з натовпу. Особливістю даного виду телефонів є те, що ви самі можете обрати дизайн вашого майбутнього пристрою, операційну систему, комплектацію та багато іншого.
Ця розкіш не є дешевою, але в довгій перспективі вона принесе вам море насолоди від користування цим девайсом.

Цікаво: Названо вірус, якого варто остерігатися всім власникам Android-смартфонів.

Телефони зі знижкою

Навколо цих смартфонів відбувається багато дискусій, стосовно вигідності їх покупки. Ця каста смартфонів, вирізняється тим, що вони набагато дешевші в придбанні за всі інші.

Але є й інша сторона медалі - пристрої мають незначні дефекти. Зазвичай вони стосуються зовнішнього вигляду, а не внутрішньої складової, саме тому дія такого пристрою ніяк не відрізняється від його оригінального близнюка. Перед покупкою такого девайсу обов’язково перевірте причину зниження ціни та на скільки вона суттєва в подальшому використанні.

Також нещодавно було названо 4 типи вживаних смартфонів, які краще ніколи не купувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version