Home Новини сучасних технологій Відомо, як розширити функціонал вирізу в екрані на Android-смартфонах

Відомо, як розширити функціонал вирізу в екрані на Android-смартфонах

0

Практично всі сучасні смартфони (окрім смартфонів з підекранною камерою), отримують виріз в екрані під фронтальні камери і ці вирізи можна використовувати не тільки за призначенням. Формально, можна виділити три види таких вирізів, а саме у вигляді краплі, у вигляді круга та у вигляді “чубчика” (як в iPhone). Якщо ви відноситеся до тих, хто не проти експериментувати із функціоналом свого смартфона, то зараз розповімо, як розширити функціонал вирізу в екрані на Android-смартфонах. Якщо конкретніше, то розповімо, як на вирізі відображати заряд акумулятора.

Виріз у вигляді "круга"

Якщо ви власник смартфона із круговим вирізом в екрані, то для того, щоб на ньому відображався рівень заряду акумулятора, необхідно скористатися безкоштовним додатком, який називається Energy Notch. Даний додаток безкоштовний і максимально простий в налаштуваннях.
При активації цього додатку, виріз в екрані буде підсвічуватися різними кольорами, які будуть вказувати на рівень заряду вашого смартфона.

Цікаво: Названо Android-смартфон, який буде отримувати оновлення протягом 5 років.

Виріз у вигляді "чубчика"

Якщо у вашому смартфоні використовується виріз у вигляді "чубчика", то варто скористатися додатком Notch Pie, який буде виконувати практично ті самі функції, що й попередній, але з відмінністю в тому, що ви зможете налаштувати розміри підсвітки, а саме висоту, ширину і навіть рівень заокруглення.

Виріз у вигляді краплі

В даному випадку, з вирізом у вигляді краплі, варто скористатися тим же додаток, що був у першому випадку (Energy Notch). Стосовно налаштувань, то в даному додатку можна налаштувати ще й колір відображення заряду, та ще деякі невеликі візуальні налаштування.

Також нещодавно

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version