Home Новини сучасних технологій Amazon посилить боротьбу з підробленими товарами

Amazon посилить боротьбу з підробленими товарами

0

Як відомо, проблема підроблених товарів надзвичайно болюча для всіх виробників та продавців оригінальних товарів. Компанія Amazon відноситься до одного з найбільших інтернет-продавців, тому ця проблема для них не просто несе великі фінансові втрати, а ще й судові позови. Сьогодні з’явилася інформація, що Amazon посилить боротьбу з підробленими товарами. Як повідомляється, вони заснували новий підрозділ (CCU), який буде боротися із злочинами, які стосуються підроблених товарів.

Amazon посилить боротьбу з підробленими товарами

В функції підрозділу CCU буде входити не тільки ідентифікація підробок та їхнє блокування на площадці, а ще й будуть шукати виробників цих підробок. Як кажуть в Amazon, до складу цього підрозділу будуть входити колишні федеральні прокурори, досвідчені слідчі та аналітики. Також відомо, що CCU буде співпрацювати з правоохоронцями і будуть передавати їм всю необхідну інформацію.
В попередніх звітах Amazon йшлося про те, що компанія витрачає на боротьбу з підробками та шахрайством понад пів мільярда доларів в рік. Раніше компанія Nike вже відмовилася продавати свою продукцію на Amazon через підробки.

Рекомендуємо: Магазини Amazon Go страждають від мародерства в США.

NO COMMENTS

Exit mobile version