Реклама

Amazon випустив камеру спостереження – дрон під назвою Always Home Cam

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Amazon випустив камеру спостереження – дрон під назвою Always Home Cam. Камера відходить від конструкції традиційних камер спостереження, оскільки це безпілотник, який літає всередині будинку. Цей безпілотник розроблено спільно з компанією Ring.

Amazon випустив камеру спостереження - дрон під назвою Always Home Cam

Камера Always Home Cam – це насправді невеликий дрон із встановленою камерою. Максимальна роздільна здатність відео може досягати 1080p, і це сумісно з системою сигналізації Ring. Коли користувача немає вдома, він може курсувати в приміщенні, і ви можете спостерігати за всіма кутами кімнати за допомогою мобільних телефонів та інших підключених смарт-пристроїв.

Найбільша його особливість - це чудова технологія уникнення перешкод. Блок безпілотника може уникати предметів на шляху польоту. Пропелер також має власний захисний кожух, який гарантує, що він не заплутається з предметами домашнього вжитку.

Користувач може встановити маршрут польоту Always Home Cam та цільову область, яку слід контролювати. Після завершення встановленого маршруту польоту, Always Home Cam автоматично повернеться на базу для зарядки. Перебуваючи в зарядній базі, камеру і тому її можна контролювати лише під час польоту, і пристрій видаватиме неминучі звуки під час польоту.

Варіантів використання цієї камери безліч. За допомогою камери можна перевірити, чи вимкнена плита, чи відчинено вікно, чи заблоковані двері, коли користувач виходить з дому.

Камера Always Home Cam почне поставлятися наступного року за приблизною ціною 249,99 доларів США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

«Київстар» завершує чергове розширення мережі покриття 4G зв’язку

Сьогодні надійшла інформація, що оператор стільникового зв'язку «Київстар» завершує чергове розширення мережі покриття 4G зв'язку. Заплановане покриття додаткових ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -