Home Новини сучасних технологій Американська компанія United Airlines вкладає 15 млн доларів в розробку електроаеротаксі

Американська компанія United Airlines вкладає 15 млн доларів в розробку електроаеротаксі

0
Американська компанія United Airlines вкладає 15 млн доларів в розробку електроаеротаксі

United Airlines інвестує в стартап Eve Air Mobility 15 млн доларів через своє венчурне відділення United Airlines Venture.

Eve Air Mobility належить бразильському конгломерату Embraer та займається розробкою невеликих електричних літальних апаратів з вертикальним злетом та посадкою.Аеротаксі від Eve Air Mobility має два гвинти,один зверху,та за один у хвості,фіксовані крила та здатне перевозити чотирьох пасажирів на відстань до 100 км.

Цікаво: Як довго живуть акумулятори електромобіля?

За умовами договору United Airlines придбає 200 електричних аеротаксі на першому етапі,та ще 200 в подальшому.

Це не перше подібне капіталовкладення United Airlines.В минулому році компанія інвестувала нерозголошену суму в компанію Archer,що теж займається розробками подібних апаратів.

Поставки перших партій електричних літальних апаратів плануються на 2026 рік,що допоможе компанії United Airlines досягнути забезпечення нульових викидів вуглецю до 2050 року.

Цікаво: Відомо, скільки електронних книг може поміститися на Kindle

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version