Home Новини сучасних технологій Американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом

Американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом

0

Сьогодні надійшла інформація, що американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом. Такі рукавиці ідеально підійдуть тим людям, які займаються зовнішніми роботами, а особливо в таких складних погодніх умовах.

Рукавиці з підігрівом називаються ColdWork M-Pact та оснащені автоматичним підігрівом, який активовується в той момент, коли вони вдягаються на руку. Особливістю ColdWork M-Pact є те, що вони самі вибирають оптимальну температуру нагріву. Темература обирається відповідно до температури тіла та температури повітря на вулиці.

Американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом

Враховуючи, що ці рукавиці отримали розумні функції, не дивно, що вони керуються за допомогою фірмового додатку через смартфон.

Ці рукавиці оснащені об’ємним акумулятором на 3000 мАг, що дозволяє їм обігрівати руки на протязі дня. Ще одним приємним бонусом рукавиць є те, що акумулятор можна замінити у випадку пошкодження або ж по тривалості використання. Також в цих рукавицях комфортно користуватися смартфоном. Невеликим недоліком рукавиць ColdWork M-Pact можна назвати їхню ціну, а саме $ 250.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version