Home Новини сучасних технологій Розробники придумали “п’яний режим” для смартфонів

Розробники придумали “п’яний режим” для смартфонів

0

Досить часто ви могли зустрічатися з такою неприємністю, як відправлене смс колишній / колишньому в нетверезому стані. Ситуація дійсно не з приємних. Ще гірше може бути, якщо ви, в такому “стані”, починаєте активно використовувати соціальні мережі, де можете опублікувати непристойне відео або допис. Після таких ситуацій досить важко пояснити свій вчинок родичам, колишнім, друзям і колегам. На щастя, розробники придумали “п’яний режим” для смартфонів, який повинен вирішити таку проблему.

Як сьогодні стало відомо, розробники з компанії Gree Electronics запатентували “п’яний режим” для смартфонів, який буде обмежувати функціональність ваших смартфонів в таких випадках, як “легке” сп’яніння.

Згідно даних, отриманих із патенту, користувач повинен особисто провести всі необхідні налаштування для "п'яного режиму" і сам вибрати, які додатки блокувати , а які ні. Особливістю цього режиму можна назвати те, що користувач також може налаштувати “тверезу верифікацію”, щоб вийти з "п'яного режиму".

Очікується, що такий режим також спростить функціонал смартфона в загальному і буде використовуватися спрощений інтерфейс.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version