Реклама

Аналітики вважають,що до 2025 в Індії буде випускатись кожен четвертий iPhone

Останні Новини

Декілька років тому компанія Apple вирішила знизити свою залежність від Китаю та почала збирати свої пристрої в Індії та В’єтнамі. TechCrunch повідомляє, що компанія має наміри зробити ці дві країни основними виробничими центрами для своєї продукції.

Цікаво: Ціни на додатки в магазинах Apple значно зростуть

Аналітики JP Morgan повідомляють, що до кінця цього року близько 5% виробництва iPhone 14 буде перенесено в Індію, а до 2025 року взагалі збільшаться об’єми виробництва до 25 відсотків від усіх iPhone. В’єтнам до цього часу буде відповідати за виробництво AirPods на 65 %, MacBook на 5%, iPad та Apple Watch на 5 %.

Індія хоче отримати статус виробничого центра і для цієї програми держава залучила інвестиції від Foxconn та Wistron , запропонувавши бартером вигідні субсидії.

Компанія Samsung являється головним конкурентом Apple, яка вже побудувала в Індії один з найбільших заводів, та хоче зробити тут основний виробничий центр для своєї продукції. Також в країні збирають свої прилади такі компанії як Oppo, Vivo, Xiaomi, OnePlus. Ще компанія Google хоче перенести сюди виробництво смартфонів Pixel, після дворічної паузи, та розповсюджувати їх по території країни.

Цікаво: Хто кращий – iPhone 13 Pro Max чи iPhone 14 Plus 

На даному етапі часу відсоткова частина Apple на індійському ринку являється не великою та незважаючи на це за останні 5 років компанія розширила свої інвестиції в країну. Два роки назад був запущений інтернет магазин Apple Store, та незабаром планується відкриття звичайної торгової точки. В основному в Індію завозяться старі моделі iPhone, та компанія Apple запевнила, що до кінця року буде випускатись iPhone 14, та iPhone 14 Plus, тобто майже відразу після запуску виробництва в Китаї. Слід зауважити, що серію Pro випускати тут не будуть скоріше за все через більш складний модуль камери та і попит на цю дорожчу модель тут не буде великим.

Аналітики також повідомляють, що пріоритетним напрямком для Pegatron та Wistron являється виготовлення електромобілів та серверів. Foxconn являється основним партнером Apple для виготовлення iPhone, розширення компанії в Індію буде їм тільки на користь.

Цікаво: Повідомляють про проблеми із новими iPhone 14

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei запланували відкрити інноваційний центр обслуговування клієнтів

Компанія Huawei завжди прагне бути попереду, коли йде мова про інновації. Як повідомляється, Huawei запланували відкрити інноваційний центр обслуговування клієнтів....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -