Home Новини сучасних технологій Android 12 отримає корисну функцію для пришвидшення смартфонів

Android 12 отримає корисну функцію для пришвидшення смартфонів

0

Можливо, в це важко повірити, але, швидше за все, до випуску першого попереднього перегляду для розробників Android 12 нам залишається трохи більше місяця. Зрештою, перший Android Preview Developer Preview був випущений ще в лютому 2020 року. Нещодавно в xda виявили докази того, що Android 12 отримає корисну функцію для пришвидшення смартфонів.

Як стало відомо, Google працює над функцією сплячого режиму для Android 12. На основі декількох змін коду, поданих до AOSP , Google додає нову службу системної сплячки додатків, “яка управляє станом сплячого режиму програми, може додаватися стан, що означає, що вони не використовуються активно і можуть бути оптимізовані для зберігання”.

Android 12 отримає корисну функцію для пришвидшення смартфонів

На жаль, у нас немає більше деталей про цю функцію. Наприклад, ми не знаємо, як програми можуть переходити в цей стан. Це автоматично визначається на основі статистики використання додатків? Чи можуть користувачі вручну вибрати примусовий режим сплячого режиму? Ми також не знаємо, як додатки будуть оптимізовані для зберігання, а також не знаємо, як ОС повідомляє користувачеві про те, які програми були сплячими.

Ми здогадуємось, що сплячий режим програми буде автоматичним, як функція автоматичного скасування дозволів, введена в Android 11, і що оптимізація передбачає стиснення файлів .apk та інших ресурсів програми, але ми не будемо знати напевно, поки не буде подано більше змін до коду. Ми також не знаємо напевно, чи ця функція насправді потрапить до Android 12, оскільки коміти ще не об’єднані. Як тільки ми дізнаємося більше про цю службу сплячого режиму додатка або будь-які інші функції, що надходять до Android 12, ми поділимося цією інформацією.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version