Home Новини сучасних технологій Android – найкраща платформа для ігор

Android – найкраща платформа для ігор

0

Смартфони, які зараз є на ринку в більшості або на операційній системі Android, або на iOS. Між ними постійно присутня конкуренція. Сьогодні ми поговоримо про ОС Android та чому вона вважається найкращою ігровою платформою.

Цікаво: Відомо, як на Android під’єднати навушники Apple AirPods.

Нещодавно вийшла нова версія ОС Android 12. Вона значно краща та оновлена в порівнянні з попередніми версіями. Розробники намагались зробити її більш безпечною, та зручнішою і швидшою для кращої роботи додатків. Для ігроманів є гарні новини теж - дана платформа одна з найкращих для розваг. Щоб не витрачати великі гроші на пристрої призначені для ігор, можна купити смартфон на Android і насолоджуватись весело проведеним часом. Справа в тому, що зараз є телефони з охолодженням, великим обсягом оперативної пам'яті (аж 16 Гб) та частотою оновлення 144 Гц.

Окрім смартфонів, на даній операційній системі є хороші планшети. Їх перевага в тому, що вони призначені для ігор, тобто оптимізовані під них.

Зверніть увагу, що не лише ОС має свої переваги в галузі ігор. Сам Google Play налічує таку кількість програм та розваг, що очі розбігаються. iOS в цьому плані програє, бо у ній вибір значно менший.

Останній критерій, який робить ОС Android безперечним лідером в галузі ігор, це ціна на пристрої. За приблизно 300$ можна придбати якісний смартфон, при тому вибір буде величезний. Є звісно дешевші пристрої, наприклад приставки. Їх ціна взагалі в районі 1500 грн. Саме всі ці переваги і роблять ОС Android ідеальною для людей, які люблять ігри.

також нещодавно було перераховано класні віджети для Android в 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version