Home Новини сучасних технологій Відомо, як на Android під’єднати навушники Apple AirPods

Відомо, як на Android під’єднати навушники Apple AirPods

0

Вважається, що AirPods, AirPods Pro і AirPods Max – не є аксесуарами, які використовуються тільки для продукції Apple. Вони підходять практично до будь-якого гаджета, який підтримує функцію Bluetooth. Відповідно, до Android також.

Звичайно, підключивши AirPods до Android ви не зможете отримати весь спектр можливостей. Наприклад, на вашому екрані не буде відображатись рівень заряду навушників. Але натомість ви можете скачати MaterialPods, це дозволить контролювати час роботи батареї. Також не будуть доступні команди Siri. Але ви можете скористатись Google Assistant, торкнувшись до навушника два рази.

Цікаво: Відомо, чому бездротові навушники Apple AirPods вийшли з моди.

Для підключення AirPods до Android вам потрібно спочатку увімкнути Bluetooth. Потім необхідно утворити пару між навушниками і смартфоном.

Для цього натисніть на кнопку позаду футляра AirPods і AirPods Pro, тримайте його відкритим близько до гаджета. На смартфоні перейдіть до меню Bluetooth і дочекайтесь, доки з’явиться список підключених пристроїв. Залишилось тільки натиснути клавішу для утворення пари. Щоб підключити AirPods Max, їх потрібно дістати з футляра. Потім натиснути на клавішу, яка регулює шум і так само, на екрані телефона утворити пару з навушниками.

Якщо хтось помітить вас з AirPods в вухах і Android в руках, подумає, що ви дивак. Але це не страшно. Бо ми добре знаємо на які авантюрні ідеї здатні користувачі Android.

Також нещодавно було названо основну відмінність AirPods 3 від AirPods 2-го покоління та PRO.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version