Home Новини сучасних технологій Анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться в найближчий час

Анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться в найближчий час

0

Раніше ми повідомляли, що Samsung готується представити смарфтон Galaxy S21 на початку січня наступного року. Це відступ від норми для Samsung. Сьогодні з’явилося ще більше інформації, яка підтверджує що анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться в найближчий час.

Раніше Samsung представляли нові смартфони лінійки S в лютому, якраз в той період завжди були презентації від CES та MWC. Цього року CES 2021 пройде у віртуальному режимі, тобто великого розголосу в ЗМІ не буде. В той же час, MWC 2021 відмінили, принаймні в лютому, оскільки його перенесли на останній тиждень червня.

Однією з причин, чому кажуть, що Samsung віддає перевагу ранньому оголошенню Galaxy S21, є те, що вони хочуть швидко випустити новий флагман, щоб він міг конкурувати з новими iPhone 12. Вони також хочуть перемогти будь-яку потенційну конкуренцію з боку інших основних виробників Android. Особливо вони хочуть випередити Huawei, з яких можуть зняти санкції після того, як в США буде новий президент.

Також є той факт, що компанія має занадто багато висококласних пристроїв, щоб випустити їх за один рік. Незабаром після Galaxy S21 очікується випуск Galaxy Z Flip 2 . Тож лютневий слот, який раніше був для телефонів Galaxy S, тепер може бути використаний для складних.

Останньою ознакою раннього анонсу Galaxy S21 є сертифікація BIS для Galaxy S21 . Імпортна сертифікація була надана базовій моделі SM-G991B в Індії. Galaxy S21 з’явився на BIS за цілий місяць до того, як це зробив його попередник.

Анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться в найближчий час

Samsung повинна виконати всі нормативні та сертифікаційні формальності щодо своїх нових пристроїв, якщо хоче, щоб вони вийшли до кінця січня. Ось чому це є великим показником раннього запуску. Поки що немає жодної інформації про те, коли пристрої насправді потраплять на полиці. Деякі звіти припускають, що Samsung може випустити серію Galaxy S21 до кінця січня.

Читайте також: Samsung офіційно випустили шкіряні чохли для своїх ґаджетів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version