Home Новини сучасних технологій Apple полегшили перехід з Windows на macOS Big Sur

Apple полегшили перехід з Windows на macOS Big Sur

0

Apple полегшили перехід з Windows на macOS Big Sur.Вони випустили оновлення для Windows Migration Assistant для macOS Big Sur.

Це оновлення дає змогу допомогти користувачам перейти з ПК з Windows на Mac, на якому запущено MacOS Big Sur .

Apple полегшили перехід з Windows на macOS Big Sur

Нове оновлення , випущене сьогодні, містить підтримку macOS Big Sur, останньої версії операційної системи Mac від Apple. Версія 2.3.0.0 продовжує функціонувати без будь – яких серйозних змін, як це працює, за винятком того, вона повністю сумісна з Big Sur.

Windows Migration Assistant – це програмне забезпечення від Apple, яке допомагає перенести програмне забезпечення із систем на базі Windows на macOS. Це включає передачу контактів, календарів, облікових записів електронної пошти, музики, зображень, фільмів та інших файлів з ПК на Mac.

Після встановлення на ПК засіб автоматично запускається і може використовуватися спільно з Помічником з налаштування на новому Mac або Помічником міграції в папці Службові програми Mac. Після прийняття рішення про перенесення користувачі повинні ввести ім’я та пароль адміністратора, вибрати свій ПК із доступного списку, перевірити коди доступу на дисплеях Windows та Mac, вибрати файли та дані для передачі, а потім розпочати саму міграцію.

Apple фактично має чотири версії Windows Migration Assistant, доступні для завантаження, причому остання версія просто охоплює macOS Big Sur. 

Найновіший помічник перенесення Windows сумісний з ПК під управлінням Windows 7 або новішої версії.

Читайте також: Список пристроїв Apple, які несумісні з Apple macOS Big Sur

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version