Home Новини сучасних технологій Apple випустили macOS 11 Big Sur для Mac

Apple випустили macOS 11 Big Sur для Mac

0

Сьогодні Apple випустили macOS 11 Big Sur для Mac , найновішу версію своєї операційної системи. Випуск macOS Big Sur відбувся після кількох раундів бета-тестування та місяців доопрацювань з моменту виходу оновлення в червні.

Нове оновлення ‌macOS Big Sur‌ можна завантажити на всі Mac, що відповідають вимогам, за допомогою розділу оновлення програмного забезпечення в системних налаштуваннях. Як і всі оновлення для Mac, ‌macOS Big Sur‌ – це безкоштовне завантаження. Його також можна знайти в магазині Mac App Store , що є ще одним способом ініціювати оновлення.

‌MacOS Big Sur‌ - основне оновлення, яке приносить перероблений вигляд Mac із Центром управління, новими параметрами віджетів. Safari працює швидше та ефективніше розподіляє заряд акумулятора, є нові засоби захисту конфіденційності та можливість перекладу, а також підтримка відтворення 4K на YouTube.

Apple також додала оновлення та нові опції для Повідомлень, Фотографій та Карт.

Читайте також: Apple вилучає з Mac App Store багато додатків.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version