Реклама

Antutu перевірили новенькі iPhone 12 та iPad на “швидкість”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Antutu перевірили новенькі iPhone 12 та iPad на “швидкість”. Свіжий рейтинг Antutu був опублікований сьогодні.

iPhone 12 обставили iPhone 11, але не змогли обігнати iPad. Команда популярного бенчмарка Antutu опублікувала рейтинг найбільш продуктивних мобільних пристроїв Apple.

Antutu перевірили новенькі iPhone 12 та iPad на "швидкість"

У жовтні 2020 року в рейтинг увійшли нові iPhone 12 і iPhone 12 Pro на основі нової однокристальної системи Apple A14 Bionic, а також планшет iPad Air 4 на основі цієї ж SoC.

iPhone 12 Pro і iPhone 12 з легкістю обійшли за результатами торішню лінійку iPhone 11, включаючи флагманську модель iPhone 11 Pro Max, на основі SoC Apple A13 Bionic. Однак вони поступаються iPad Air 4. А новий планшет, в свою чергу, не зміг обігнати iPad Pro 3 і 4 покоління на основі Apple A12X Bionic і Apple A12Z Bionic.

Antutu перевірили новенькі iPhone 12 та iPad на "швидкість"

Фахівці Antutu вже з нетерпінням чекають випуску моделі iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max, чиї попередні замовлення відкриються 6 листопада, а старт продажів призначений 13 листопада, щоб подивитися на їх результати.

Читайте також: IPhone 12 І IPad Air 4 Не Справляються З Сучасними Іграми.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

5 міфів про iPhone 13, які так і залишилися міфами

Apple є одним із найрозрекламованіших, високотехнологічних брендів електронної техніки в світі. Кожного року Apple випускають оновлену версію найвідомішого і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -