Home Новини сучасних технологій AOC випускає вигнутий ігровий монітор AGON Porsche Design

AOC випускає вигнутий ігровий монітор AGON Porsche Design

0

AOC випускає вигнутий ігровий монітор AGON Porsche Design. AOC AGON PD27 використовує вигнуту 27-дюймову панель. Монітор Porsche Design AOC AGON PD27 повинен з’явитися у продажу в середині листопада.

AOC випускає вигнутий ігровий монітор AGON Porsche Design

Бренд Porsche Design і компанія AOC, що спеціалізується на випуску ігрових моніторів, спільно представили монітор Porsche Design AOC AGON PD27. У ньому використовується 27-дюймова вигнута панель дозволом QHD (2560 x 1440 пікселів). Монітор підтримує технологію адаптивної синхронізації AMD FreeSync Premium Pro і максимальну частоту оновлення 240 Гц. Час відгуку GtG становить 1 мс, MPRT – 0,5 мс. Монітор має сертифікат VESA DisplayHDR 400.

До переваг монітора також віднесений «елегантний і стильний дизайн, натхненний гонками». Зокрема, як стверджується, срібляста підставка монітора повинна викликати асоціації з каркасом безпеки гоночного автомобіля.

Як і цей каркас, підставка надає конструкції міцність і надійність навіть при великих навантаженнях. Цікавою особливістю PD27 є можливість проектувати кольорові зображення логотипів на поверхню столу.

Оснащення PD27 включає пульт дистанційного керування для швидкого доступу до налаштувань монітора і ігровим передустановках, стереодинаміками потужністю 5 Вт і концентратор USB 3.2 з чотирма портами. Для підключення до джерела сигналу є два входи HDMI 2.0 і два входи DisplayPort 1.4.

Монітор Porsche Design AOC AGON PD27 повинен з'явитися у продажу в середині листопада.

Читайте також: Компанія AOC оголосила портативний монітор 16T2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version