Home Новини сучасних технологій Apple AR окуляри можуть отримати лінзи наповнені водою

Apple AR окуляри можуть отримати лінзи наповнені водою

0
Apple AR окуляри можуть отримати лінзи наповнені водою

Свіжі чутки вказують на те, що Apple AR окуляри можуть отримати лінзи наповнені водою. Такі лінзи дозволять використовувати їх навіть користувачам з поганим зором.

Такі рідинні лінзи можуть деформуватися, надаючи чітке зображення в залежності від особливостей зору користувача. Можливість регулювання сприйманого фокусної відстані для користувача може зробити подібний пристрій більш зручним у порівнянні з існуючими очками доповненої і віртуальної реальності.

У патенті, який зареєструвала Apple, під назвою «Електронний пристрій з налаштованим об'єктивом» описуються окуляри з рідинними лінзами. Розробники стверджують, що проблема підбору правильних для кожного користувача лінз може бути усунена за рахунок використання нової системи рідинних лінз.

Імовірно, мова йде про систему, при якій в окулярах буде центральна камера з рідиною, оточена лінзами, форма яких буде змінюватися для змін з оптичних властивостей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version