Home Новини сучасних технологій Apple запатентували новий вид акумуляторів для Apple Watch

Apple запатентували новий вид акумуляторів для Apple Watch

0
Apple запатентували новий вид акумуляторів для Apple Watch

Як повідомляють джерела, компанія Apple активно працює над тим, щоб підвищити час роботи своїх розумних годин Apple Watch без підзарядки. Цей гаджет користується великою популярністю у всьому світі, однак час роботи годинника без підзарядки становить 1-2 дня при активному використанні. Сьогодні надійшла інформація, що Apple запатентували новий вид акумуляторів для Apple Watch.

Інформація, отримана з Патентного відомства США, дає уявлення про прогрес, досягнутий компанією Apple при усуненні цього недоліку. Два останніх патенту вказують на можливість установки гнучких акумуляторних батарей в ремінець розумних годинників Apple Watch.

«Батарейний ремінець», як зазначено в патенті, буде підключатися до годинника через контакти і зможе заряджатися бездротовим шляхом. У документації описані гумові або силіконові ремінці, але можливо на ринку з'являться і металеві батарейні ремінці.

Як це зазвичай відбувається з патентами, до появи такого продукту на ринок, якщо він в результаті добереться до магазинів, можуть пройти роки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version