Home Новини сучасних технологій Apple буде знову продавати старі моделі iPhone

Apple буде знову продавати старі моделі iPhone

0

Apple випустила серію iPhone 12 пізніше, ніж у попередні роки, в результаті глобальної пандемії. Згідно сьогоднішньої інформації, в Apple виникли проблеми з поставками нових iPhone 12. Таким чином, повідомляється, що компанія Apple буде знову продавати старі моделі iPhone.

Згідно з доповіддю Nikkei Asia , Apple попросила своїх постачальників підготувати до 20 мільйонів iPhone XR, iPhone 11 та iPhone SE 2020 з жовтня до кінця року. Оскільки компанія очікує зростання продажів у сезон відпусток, але їй недостатньо запасів новішої серії iPhone 12.

Інший звіт Bloomberg розповідає, що Apple стикається з браком мікросхем управління живленням для iPhone 12 серії . Це потенційно може бути основною причиною того, що компанія готує старі моделі для заповнення прогалини.

Відповідно до джерел виконавчого рівня, попит на iPhone 11 все ще залишається значним. Таким чином, Apple замовила близько 10 мільйонів одиниць для iPhone 11 та iPhone SE 2020 відповідно. 

Дані про iPhone XR невідомі, але замовлення на XR повинні бути набагато нижчими, ніж у двох інших телефонів.

Сказавши це, Apple припинила випуск iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max , випустивши нові iPhone вже кілька тижнів тому. Тому клієнтам, які обирають моделі Pro, нічого не залишається, як вибрати iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max .

Читайте також: iPhone 12 і iPad Air 4 не справляються з сучасними іграми.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version