Home Новини сучасних технологій Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос

Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос

0

Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос. Компанія Roidmi, випустила бездротовий пилосос наступного покоління, який отримав назву Roidmi NEX2 Plus, має абсолютно новий інтегрований дизайн пилососа. Оригінальна ціна становить 392 долари.

Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос

Новий пилосос NEX2 Plus від Roidmi поєднує в собі електричну швабру та бездротовий пилосос, які можна використовувати як у вологому, так і в сухому режимі.

Пилосос може використовуватися для подвійних цілей як для всмоктування бруду, так і для миття, і обидва можуть виконуватися одночасно. Ви можете переключатися між пилососом та режимами прибирання підлоги, просто змінивши спеціальну насадку. Пристрій еквівалентний одночасно високоефективному бездротовому пилососу та бездротовому скрубберу.

Як пилосос, Roidmi NEX2 Plus оснащений двигуном на 120 000 об / хв, потужністю всмоктування 150 Вт та оптимізованою системою Engine-X 2.0, що значно покращує коефіцієнт енергоефективності. Він оснащений 8-конусною циклоновою технологією розділення пилу-газу, щоб уникнути засмічення повітроводів та зниженню всмоктування.

Новий продукт також модернізований, щоб створити універсальну роликову щітку NEX-V, не потрібно міняти різні роликові щітки відповідно до килима, підлоги та плитки для підлоги. NEX-V використовує нанорівневі гідрофобні волокна та водонепроникні, а також V-подібну структуру проти намотування, що на 30% перевищує ефект намотування NEX. Крім того, Roidmi NEX2 Plus забезпечує час автономної роботи до 80 хвилин.

У той же час NEX2 Plus використовує технологію мікропроникнення з електронним управлінням, тобто швидко і насухо витирати, не пошкоджуючи тверду дерев’яну підлогу. Потужні подвійні колеса зі швидкістю до 200 об / хв, високошвидкісне сильне витирання та сильний крутний момент забезпечують якісний ефект очищення, в порівнянні з ручне витирання.

Читайте також: На Xiaomi Youpin представлено розумну лампочку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version