Home Новини сучасних технологій Xiaomi підвищує ціни на свої ігрові монітори

Xiaomi підвищує ціни на свої ігрові монітори

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi підвищує ціни на свої ігрові монітори. У звіті про ITHome сказано,  що Xiaomi могла продавати свої 34-дюймові монітори за зниженою ціною тільки завдяки Samsung. Вони замовляли панелі у компанії Samsung за зниженими цінами. Тепер, після того, як Samsung Display вийшов з РК-бізнесу в Китаї, їм не залишається іншого вибору, як шукати інших постачальників панелей для своїх моніторів.

Xiaomi підвищує ціни на свої ігрові монітори

В такій ситуції у Xiaomi залишаються тільки дві компанії на китайському ринку – BOE та CSOT. І оскільки специфікації 34-дюймового монітора компанії відповідають лише панелям TCL CSOT, в Xiaomi не залишається іншого варіанту, як тільки замовляти в них (TCL) панелі. Однак повідомляється, що панелі дисплеїв CSOT коштують щонайменше на 15 доларів дорожче, ніж Samsung, а отже, ціна на монітор змінилася, йдеться у звіті.

Тим не менш, ми розглянули нові ціни на 34-дюймовий ігровий монітор Mi Surface Mi Surface. Зверніть увагу, що він був запущений за 378,22 доларів, але був доступний за 302,54 доларів до нещодавніх змін.Станом на сьогодні, на офіційному веб-сайті Xiaomi монітор доступний за 378 доларів.

Технічні характеристики ігрового монітора

Mi Surface поставляється з 34-дюймовим великим вигнутим дисплеєм, який має яскравість 300 ніт, та розширенням 3440 х 1440 пікселів. Він отримав співвідношення сторін 21: 9, а також підтримує частоту оновлення 144 Гц, кривизну 1500R.

Дисплей підтримує 121% sRGB, 85% кольорової гами NTSC, а також підтримує режими AMD Freesync та низький рівень Blu-ray. Поставляється з кронштейном, магнітно прикріпленим до дисплея, і він підтримує регулювання. Інші функції включають 2 порти HDMI 2.0, 2 x DP1.4 та аудіопорт.

Читайте також: Ігровий монітор Xiaomi Fast LCD Monitor вже доступний в усьому світі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version