Home Новини сучасних технологій Ігровий монітор Xiaomi Fast LCD Monitor вже доступний в усьому світі

Ігровий монітор Xiaomi Fast LCD Monitor вже доступний в усьому світі

0

Ігровий монітор Xiaomi Fast LCD Monitor вже доступний в усьому світі. Правда ціна помітно зросла в порівнянні з китайською.

Нещодавно ми повідомляли, що монітор від Xiaomi готується до глобального релізу і сьогодні цей день настав. Правда ціна глобального варіанту стає вже не такою привабливою – вона становить 300 доларів.

Ігровий монітор Xiaomi Fast LCD Monitor вже доступний в усьому світі

Мова йде про ігровий монітор, який отримав екран IPS діагоналлю 24,5 дюйма дозволом 1080р з підтримкою частоти відновлення зображення 144 Гц. Він забезпечує максимальну яскравість 400 кд / м2 і пропонує охоплення до 95% колірної гами DCI-P3 і 100% sRGB. Крім того, час відгуку 2 мс і технологія Adaptive-Sync забезпечують максимально плавне промальовування навіть високопродуктивних ігор.

РК-монітор Xiaomi Fast LCD Monitor може похвалитися вузькими рамками. Пристрій підтримує розширений динамічний діапазон HDR 400, монітор підтримує підйом і поворот панелі для регулювання кута відображення. Цей монітор Xiaomi оснащений 2 роз'ємами HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 і роз'ємом 3,5 для навушником.

Читайте також: Розумні Браслети І Годинник Xiaomi Отримають Більше Функцій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version