Home Новини сучасних технологій Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi

Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi

0

Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi. Компанія швидше за всіх продала 50 млн смартфонів.

Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi

Компанія Realme, яка в травні відсвяткувала два роки з моменту свого заснування, в кінці липня підтвердила, що вона утримує звання найбільш динамічного бренду на ринку смартфонів.

На той момент було оголошено, що продажі смартфонів у всьому світі склали 40 мільйонів одиниць. В кінці серпня компанія збільшила сумарні продажі смартфонів до 45 мільйонів, тобто компанія почала продавати по мільйону смартфонів щотижня, тоді як за перші півтора року Realme продала всього 10 мільйонів телефонів.

Раніше Realme заявила, що планує продати за весь 2020 рік 50 мільйонів телефонів, проте ще в серпні стало зрозуміло, що ця планка буде взята набагато раніше. Так і сталося. Менш ніж за два з половиною роки компанія відзвітувала про те, що у неї вже більше 50 млн користувачів смартфонів.

Також стало відомо, що Realme встановила рекорд, випередивши Samsung, Xiaomi, Vivo, Apple, Huawei по швидкості, з якою вона домоглася такого результату. Графік (вище) показує, за скільки кварталів компанії продали 50 млн смартфонів.

Читайте також: Cмартфони Realme X7 Та X7 Pro Готуються До Релізу.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version