Home Новини сучасних технологій Apple iPhone 14 може отримати перископічний об’єктив із 100-кратним збільшенням

Apple iPhone 14 може отримати перископічний об’єктив із 100-кратним збільшенням

0

Говорячи про перископічну лінзу, завдяки її можливості надзвичайного масштабування, це найбільша популярність серед флагманських моделей Android. Завдяки чудовій роботі об’єктива, багато шанувальників сподіваються, що iPhone також буде використовувати перископічний об’єктив. Кілька днів тому з’являлися повідомлення про те, що Apple має новий патент на камеру. Завдяки цьому патенту Apple iPhone 14 може отримати перископічний об’єктив із 100-кратним збільшенням. Можливо, ще рано говорити про це, але точно не про iPhone 13.

Патент з назвою «Складна камера» схвалений Управлінням патентів і товарних знаків США. Цей патент може інтегрувати модуль камери, що складається з декількох об'єктивів, у мобільний пристрій, забезпечуючи тим самим кращі ефекти зображення. Модуль камери містить два призмоподібні легкі складні елементи та незалежну систему лінз між двома легкими складаними елементами. Система лінз може рухатися незалежно від елемента, що складається, для забезпечення автофокусу та оптичної стабілізації зображення.

Apple iPhone 14 може отримати перископічний об'єктив із 100-кратним збільшенням

Крім того, можна вибрати форму, матеріал та розташування заломлювальних елементів лінз у групі лінз, забезпечуючи при цьому достатньо велику задню фокусну відстань, щоб адаптуватися до другої призми, щоб отримати високоякісні та якісні зображення.

У звіті також передбачається, що цей патент буде застосовано до 2022 року. З огляду на рік запуску, ця технологія, ймовірно, з’явиться на iPhone 14. Завдяки цьому патенту він забезпечить 10 - 100-кратне збільшення масштабу iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version