Home Новини сучасних технологій Названо основні фактори при виборі бюджетного телевізора

Названо основні фактори при виборі бюджетного телевізора

0

Телевізор і його покупка не менш важлива подія, ніж покупка нового смартфона і в деяких випадках, навіть важливіша, оскільки телевізор купляється на декілька років. Особливо цей вибір складний тоді, коли необхідно вибирати бюджетний телевізор, яких на ринку представлено достатньо. Якщо ви вирішили оновити свій телевізор, то зараз буде названо основні фактори при виборі бюджетного телевізора.

Діагональ

Цілком зрозуміло, що в першу чергу, при виборі телевізора, необхідно дивитися на його діагональ, оскільки маленькі телевізори вже не актуальні, та й дивитися на них фільми вже давно не зручно. Зазвичай, в бюджетному сегменті представлено телевізори з діагоналлю до 55 дюймів, тому вибирайте все те, що понад 50-дюймів.

В принципі, з такою діагоналлю можна цілком комфортно дивитися фільми і можна отримати той досвід, від якого ви будете в захваті. Єдине, про що варто не забувати при покупці 55-дюймового телевізора, так це місце, яке необхідно виділити для нього. Такі телевізори в середньому мають висоту близько 70 см, а діагональ складає до 140 см. Зазвичай виробники зазначають габарити телевізорів, тому враховуйте це.

Матриця і розширення

Пукнт із діагоналлю пройшли і тепер переходимо до матриці та розширення, оскільки від них залежить якість зображення на вашому телевізорі. В такому ціновому діапазоні варто шукати телевізори з матрицями IPS, оскільки OLED доступно в дорожчому сегменті.

Стосовно розширення, то рекомендація така ж, як і в більшості випадків - чим більше, тим краще. Найпопулярнішими зараз є 4K телевізори із розширенням 3840 × 2160 пікселів,тобто ви отримаєте справді якісну картину із високою деталізацією. Крім цього, можна дивитися й на ті телевізори, які пропонують Full HD.

Програмне забезпечення

Зараз більшість доступних телевізорів працють під управлінням Android або Tizen. Також доступні телевізори із голосовим управлінням і навіть з інтелектуальним підбором контенту.

Майже всі бюджетні телевізори отримують смарт тв, а значить і доступ до інтернету за допомогою Wi-Fi, а це означає, що ви отримуєте доступ до YouTube та онлайн-кінотеатрів. Бонусом буде можливість підключати телевізор до приставок XboX та PlayStation.

В цілому, вибір телевізора повинен опиратися на власні потреби, оскільки на ринку присутня велика кількість телевізорів, які пропонують неймовірну кількість непотрібних функцій, які тільки засмічують телевізор.

В першу чершу дивіться саме на бренд виробника, потім на розмір телевізора (діагональ) і потім вже на матрицю та розширення. Всі інші функції повинні бути тільки бонусом.

Також нещодавно було названо 5 крутих телевізорів, на які варто звернути увагу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version