Home Новини сучасних технологій Apple не змогли купити фільм Джеймса Бонда

Apple не змогли купити фільм Джеймса Бонда

0
Apple не змогли купити фільм Джеймса Бонда

Apple не змогли купити фільм Джеймса Бонда. Компанія могла дістати ексклюзивні права на фільм «Не час помирати», але не захотіла платити потрібну суму.

У наступному році на екрани кінотеатрів вийде фільм «Не час помирати» – нова частина історії про Джеймса Бонда і остання, де «агента 007» грає Деніел Крейг. Як стало відомо, права на 12-місячну ексклюзивну ліцензію на фільм могла б дістати Apple. Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) хотіла продати ексклюзивні права, і Купертинського гігант був одним з потенційних покупців нарівні з Netflix. Однак Apple запропонувала занадто мало.

Компанія готова була заплатити 350-400 млн доларів, тоді як MGM хотіла 650-700 млн, а за деякими даними навіть 800 млн доларів.

Як можна бачити, Apple поки не готова платити такі гроші для залучення додаткової уваги до свого сервісу Apple TV +. Втім, Netflix, яка залишається лідером даного ринку, також не захотіла платити більше 500 млн, заявивши, що краще вкласти ці гроші у власні оригінальні проекти.

Читайте також: Apple Працює Над Моделями Apple TV З Чіпами A12 Та A14.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version