Home Новини сучасних технологій Apple працює над моделями Apple TV з чіпами A12 та A14

Apple працює над моделями Apple TV з чіпами A12 та A14

0
Apple працює над моделями Apple TV з чіпами A12 та A14

Декілька чуток свідчать про те, що Apple працює над моделями Apple TV з чіпами A12 та A14. Фадж, джерело інформації, сьогодні поділився новою інформацією про те, що ми можемо очікувати.

У твіті Фадж стверджує, що Apple готує кілька нових телевізійних приставок Apple TV, із моделлю із варіантом мікросхеми A12 та такою з чіпом, схожим на A14X. Фадж також зазначає, що вони працюють над новим контролером. Незрозуміло, чи посилається твіт на оновлений Siri Remote або новий ігровий контролер, розроблений Apple.

Фадж згадує, що Apple співпрацює з розробниками, щоб представити ігри консольного рівня в Apple Arcade як засіб посилення ігрового сервісу. Варто відзначити, що в твітті вказується, що деякі ігри можна буде запускати лише на чіпі A13 Bionic або пізнішої версії, тому для доступу до нових доповнень Apple Arcade потрібно оновити Apple TV.

Ознаки нового Apple TV з біонічним чіпом A12 були виявлені в бета-версії iOS 13.4 у лютому. На додаток до оновленого процесора та кодової назви "T1125", попередні чутки вказували на те, що оновлений Apple TV може мати більше можливостей зберігання на 64 та 128 ГБ.

Інформатор Джон Проссер раніше припускав,що новий Apple TV буде оснащений чіпом A12X Bionic. В той же час, інші чутки вказували, що він буде використовувати чіп A14. Це той самий чіп в iPad Air четвертого покоління, який очікується на iPhone 2020.

Apple дебютувала свій чіп A14 Bionic разом із переробленим iPad Air на своєму вересневому заході. Нові показники показують, що чіп пропонує значні покращення продуктивності порівняно з попереднім A13 Bionic.

Рекомендуємо: YouTube Kids Став Доступним На Apple TV.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version