Home Новини сучасних технологій Навушники OnePlus Buds Z отримають стійкість до пилу та вологи

Навушники OnePlus Buds Z отримають стійкість до пилу та вологи

0
Навушники OnePlus Buds Z отримають стійкість до пилу та вологи

OnePlus випустить свій останній смартфон OnePlus 8T 14 жовтня (15 жовтня в Китаї). Однак цей смартфон не буде самотнім на стартовій конференції. Були припущення , що компанія працює над бюджктними навушниками OnePlus Buds Z. Зараз компанія офіційно підтвердила, що цей пристрій надійде з OnePlus 8T. Також сьогодні було повідомлено, що навушники OnePlus Buds Z отримають стійкість до пилу та вологи IP55. Останній тизер у Twitter підтверджує ці слова.

Як повідомляється, навушники можуть легко впоратися з потовиділенням під час фізичних вправ або невеликим дощем. Крім того, нові беруші будуть легшими та забезпечать «захоплюючий звук». Порівнюючи цей пристрій із OnePlus Buds, модель “Z” буде дешевша. Хоча специфікації OnePlus Buds Z ще не чіткі, неважко уявити, що конфігурація відповідно зменшиться.

Перша гарнітура TWS від OnePlus, OnePlus Buds, була випущена 21 липня. Китайська версія продається за 73 долари, і вона доступна в білому, синьому та чорному кольорах. Цей пристрій оснащений 13,4-міліметровим динамічним приводним пристроєм, підтримує OnePlus 7 і OnePlus 8 Dolby Atmos, Bluetooth 5.0 та пило- та водонепроникність IPX4. Що стосується часу автономної роботи, одна гарнітура має ємність акумулятора на 35 мАг та зарядний пристрій на 420 мАг. Гарнітура + зарядний пристрій можна використовувати до 30 годин і підтримує зарядний інтерфейс Type-C.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version