Реклама

Apple обманює покупців смартфонів iPhone 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple продовжує масштабну рекламну кампанію своїх нових смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro, які мають надійти в продаж вже на цьому тижні. По всьому світу розміщуються рекламні білборди, смартфони рекламують на телебаченні і в інтернеті. Один з нових рекламних роликів був опублікований в кінці минулого тижня, в ньому Apple називає iPhone 12 і iPhone 12 Pro найпотужнішими смартфонами сімейства в історії. Таким чином, можна вважати, що Apple обманює покупців смартфонів iPhone 12. Оскільки це далеко не так.

У ролику нам показують дизайн нового смартфона, а після того, як користувач бере його в руки і знімає блокування екрану, нам демонструють ударну хвилю як демонстрацію тієї самої рекордної потужності.

Так, нові смартфони iPhone 12 першими серед телефонів Apple отримали підтримку мереж п’ятого покоління, а також новітню однокристальних систем Apple A14 Bionic.

Однак результати тестів, опублікованих в базі даних AnTuTu, вказують на те, що в iPhone 12 може бути встановлена ​​уповільнена версія Apple A14, причому в тесті графічної підсистеми iPhone 12 навіть поступився минулорічному флагману Apple.

Рекомендуємо: Директор Redmi Вважає Завищеною Ціну Смартфона IPhone 12 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Європейський iPhone 12 відрізняється від американського

Європейський iPhone 12 відрізняється від американського і їх досить легко відрізнити. Можливо комусь це і не сподобається, але великого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -