Реклама

Samsung Sero TV – 4K QLED телевізор

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung Sero TV – 4K QLED телевізор від Samsung, який підключається до телефону та автоматично обертається відповідно до орієнтації вашого екрану.
Samsung Sero TV був представлений на виставці Consumer Electronics Show (CEO).

Презентація Samsung Sero TV

Samsung  Sero TV - новий 4K QLED

Його представляють як телевізор для Generation Z, або кожного, хто витрачає багато часу на перегляд відео в Instagram, TikTok та інших веб-сайтах, соціальних медіа.

На даний момент Sero буде продаватись лише в одному, 47-дюймовому екрані. У телевізорі також є вбудований мікрофон для прийому голосових команд для аудіосистеми Bixby та динаміки потужністю 60 Вт.
Обертовий QLED телевізор з’явиться в США та Великобританії уже цього року. Будем надіятись, що новинка буде продаватись і в Україні.
У своїй вертикальній орієнтації Sero в основному виглядає як негабаритний смартфон, встановлений на пластиковому мольберті. Це тому, що тут залишається непокрита основа підставки на кілька дюймів, так як екран не доходить до нижньої частини основи.

Між дисплеєм та задньою панеллю знаходиться двигун, який керує обертанням. Теоретично він відображає орієнтацію будь-якого смартфона, який ви підключили до нього. Повертаючи свій телефон на 90 градусів, Sero буде робити те саме.

Сумісність з іншими пристроями

За словами Samsung, телевізор Sero сумісний з будь-яким смартфоном, проте телевізор не обертається автоматично, якщо ви перебуваєте на iOS, тут обертати його прийдеться через пульт дистанційного керування або додаток Samsung SmartThings.

Стандартному формату телевізора будуть відповідати веб-сайти та програми оптимізовані для горизонтального перегляду, але якщо ви заходити на сайт, який краше виглядає у вертикальному положенні, то ваш телевізор набуде власного життя і повернеться на 90 градусів до вертикального положення. Тільки подумайте як будуть виглядати відео з ТikTok, Instagram та Snapchat, YouTube, на величезному екрані.

В очікуванні Sero TV

Отож, Samsung Sero TV - це новий і неймовірно цікавий 4K QLED телевізор,який обертається сам по собі. Призначений, насамперед, він для тих, хто використовує свій телефон більше, ніж телевізор. Виходячи з презентації, він вартий очікування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Вийшла перша в світі PlayStation 5 Slim. Створив її ютубер.

Ігрова консоль PlayStation 5 знайома усім, більшість у неї грало, але вона також відома тим, що є майже найбільшою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -