Home Новини сучасних технологій Apple оголосила список найкращих додатків та ігор 2020 року

Apple оголосила список найкращих додатків та ігор 2020 року

0
Apple оголосила список найкращих додатків та ігор 2020 року

Як і наприкінці кожного року, Apple оголосила список найкращих додатків та ігор 2020 року. За словами технічного гіганта, критеріями, які вони використовували, було ранжування додатків та ігор, що полегшило життя, оздоровило і допомогло людям залишатися на зв’язку у важкий період. Щороку світ стикається з різними проблемами, з якими розробникам доводиться стикатися. У міру вдосконалення технологій рівень інновацій продовжує зростати і стає все більш досконалим.

Додатки року

Wakeout! було оголошено додатком року для iPhone. Додаток надає користувачам 30-секундні спеціальні поради щодо вправ. Він має бібліотеку з понад 1000 вправ, які користувачі можуть використовувати, де б вони не знаходились. Наприклад, можна відфільтрувати результати пошуку за 30-секундними вправами. Користувачі можуть завантажити додаток і спробувати його безкоштовно протягом 7 днів, після чого їм потрібно буде вибрати підписку в розмірі 5 доларів на місяць або 35 доларів на рік. П’ять людей можуть користуватися передплатою без додаткових витрат. 

Додаток Zoom для відеочатів забезпечив платформу, на якій сім’ї, друзі та колеги могли зв’язуватися. Додаток засвідчив метеоричне зростання кількості щоденних користувачів із лише 10 мільйонів у грудні до більш ніж 300 мільйонів до квітня. 

Disney Plus був визнаний додатком року Apple TV. Деякий сімейний вміст, який він транслював, включає “Мандалорця” та “Бебі Йода”.

Ігри року

Genshin Impact був визнаний найкращою грою для iPhone. Це аніме-пригодницька екшн-гра і перша гра у відкритому світі, розроблена miHoYo. 

Legends of Runetterra був визнаний грою iPad року. Це карткова стратегічна гра, встановлена ​​у світі League of Legends. Популярність League of Legendsздається, це було достатнім заохоченням для Riot Games придумати картову гру. Це було особливо добре сприйнято гравцями, які люблять карткові стратегічні ігри, і в них також безкоштовно грати. Однак гравці зобов’язані заплатити, щоб розблокувати скрині зі Сейфу. 

Disco Elysium був визнаний грою року для Mac. Це рольова гра у відкритому світі, яка передбачає використання користувачем ролі детектива, який розгадує таємницю вбивства. Очікується, що розширена версія гри під назвою “The Final Cut” вийде наступного року. 

Sneaky Sasquatch був визнаний грою Apple Arcade.  Гра виконана у стилі ігор початку 90-х.

Найчастіше завантажувані програми та ігри

Zoom - це найбільш завантажувана програма як користувачами iPad, так і iPhone. TikTok та Disney Plus посіли друге та третє місця відповідно для iPhone, тоді як Disney Plus та Youtube були другими та третіми для iPad. Щодо ігор, «Among Us» була найбільш завантажуваною безкоштовною грою для iPhone та iPad, тоді як найбільш завантажуваною платною грою для обох пристроїв був Minecraft.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version