Home Новини сучасних технологій Motorola готується до запуску нового смартфона Сapri

Motorola готується до запуску нового смартфона Сapri

0

Motorola готується до запуску нового смартфона Сapri, але не раніше, ніж пристрій сертифікується, що він безпечний для використання споживачами. Телефон з номером моделі XT2127-1 / XT2127-2 з’явився на FCC, доповнюючи його списки TUV Rheinland та UL (Demko) з початку цього місяця. Наразі ми знаємо, що у нього буде акумулятор на 5000 мАг з швидкою зарядкою 19 Вт і буде лише для 4G.

Телефон, який, як кажуть, називається Motorola Capri, буде поставлятися з досить базовими характеристиками – екраном HD + з нарізною краплею та чіпсетом Snapdragon 460. 

Оперативна пам’ять і пам’ять становитимуть 4/64 ГБ, а на задній панелі буде чотири камери, дві з них, ймовірно, досить обмеженого використання (датчик глибини + макрооб’єктив).

Велике питання полягає в тому, як називається цей телефон. Це може бути Moto G10 Play, але ми також могли побачити новий пристрій у наддоступній лінійці E - напевно, більш потужний варіант Moto E7 Plus, який поділяє багато специфікацій з Motorola Capri.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version