Home Новини сучасних технологій Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі

Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі

0

Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі для iPhone 12. Apple рекомендує вибрати інший чохол, якщо вас засмутить така ситуація.

Компанія Apple пропонує власникам нових смартфонів iPhone 12 різні види аксесуарів, зокрема, шкіряні захисні чохли, які представлені в п’яти кольорах.

Знімати чохол в процесі бездротової зарядки не потрібно, достатньо приєднати зарядний пристрій MagSafe або покласти iPhone на зарядний пристрій стандарту Qi. Apple стверджує, що шкіряний чохол тестувався кілька тисяч годин, тому він відмінно захищає iPhone від подряпин і пошкоджень при падінні і прекрасно виглядає.

Однак сама Apple попереджає, що на задній панелі з часом з'явиться слід від використання MagSafe, а також показала, як буде виглядати чохол через кілька тижнів / місяців. Apple також рекомендує вибрати інший чохол, якщо вас засмутить така ситуація.

Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі

Чохол виробляється з м'якої шкіри високої якості і надійно захищає iPhone. Шкіра - натуральний матеріал. Тому на чохлі, як на хорошому шкіряному ремені, можуть з часом з'являтися мікротріщини, патина і інші сліди використання. Легкий слід може залишатися і від взаємодії з аксесуарами MagSafe (як показано на останньому зображенні в галереї). Якщо це для вас неприйнятно, рекомендуємо придбати силіконовий або прозорий чохол.

Читайте також: Налаштування Бездротового Роутера Apple AirPort Express.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version