Home Новини сучасних технологій Motorola розробляє смартфон з кодовою назвою “Мінськ”

Motorola розробляє смартфон з кодовою назвою “Мінськ”

0

Motorola розробляє смартфон з кодовою назвою “Мінськ”. Смартфон буде оснащений стилусом, величезним екраном, NFC і Snapdragon 675.

Компанія Motorola час від часу радує шанувальників смартфонів з підтримкою стилуса, пропонуючи бажаючим доступніші телефони, ніж Samsung зі своєю преміальної лінійкою Galaxy Note.

Motorola розробляє смартфон з кодовою назвою "Мінськ"

У лютому цього року бренд, який належить Lenovo, випустив телефон середнього класу Moto G Stylus, який був побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 665. Сьогодні інсайдер Еван Бласс (Evan Blass), який регулярно постачає громадськість достовірною інформацією про новинки ІТ-індустрії, опублікував інформацію , що стосується смартфона Moto G Stylus 2021 (кодова назва “Мінськ”).

Перевірений інформатор повідомляє, що Moto G Stylus 2021 має величезний дисплей діагоналлю 6,81 дюйма роздільною здатністю 1080 x 2400 пикселей із співвідношенням сторін 20: 9. Варто відзначити, що Moto G Stylus оснащений 6,4-дюймовим екраном. Очікується, що замість Snapdragon 665 в новому телефоні буде встановлений чіпсет Snapdragon 675. Смартфон отримає 4 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

Фронтальна камера в лівому верхньому кутку екрану має дозвіл 16 Мп, а в основній камері буде чотири датчика зображення, включаючи основний дозволом 48 Мп. На правій частині корпусу буде розташовуватися дактилоскопічний датчик. Також згадується наявність модуля NFC.

Moto G Stylus 2021 отримає акумуляторну батарею ємністю 4300 мАг, з коробки він буде працювати під управлінням операційної системи Android 10.

Читайте також: Опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version