Home Новини сучасних технологій Опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”

Опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”

0

Сьогодні в мережі було опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”, він же Moto G 5G. Смартфон стане доступнішою версією Moto G 5G Plus.

У вересні стало відомо про те, що Motorola готує новий смартфон, який має кодове ім’я Kiev і модельні номери XT2113-2 і XT2113-3. Тепер у нас є перша фотографія новинки.

Опубліковано перше живе фото смартфона Motorola “Kiev”

Moto G 5G буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 750G, він отримає 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Moto G 5G отримає 6,66-дюймовий екран OLED здатністю 2400 х 1080 пікселів з частотою оновлення зображення 60 Гц. Основна камера буде потрійною, в ній очікується використання датчиків зображення роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп, фронтальна камера буде 16-мегапіксельною. Motorola Moto G 5G матиме слот для карт пам'яті microSD, NFC для безконтактних платежів і операційну систему Android 10.

Читайте також: Компанія Motorola Буде Випускати Побутову Техніку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version