Home Новини сучасних технологій Представлена нова посудомийна машина Viomi Xiaomi

Представлена нова посудомийна машина Viomi Xiaomi

0

На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin, сьогодні була представлена нова посудомийна машина бренду Viomi від компанії Xiaomi. Назва нового продукту така – Viomi Countertop Dishwashher Sugar. Стартова ціна на посудомийну машину становить близько 149 дол.

Viomi Countertop Dishwashher Sugar отримала квадратну форму, що нагадує кубик цукру. Звідси і назва. Розмір пристрою становить 443x467x441 мм. Машина досить компактна та її можна встановлювати на будь-які поверхні. Воду набирати в машинку можна як самостійно, так і підключати до джерела води, так як тут є вбудований резервуар з водою. Виробник говорить про те, що даної машинки достатньо для миття посуду сім’ї, що складається з трьох осіб.

Представлена нова посудомийна машина Viomi Xiaomi

Миття посуду в Viomi Countertop Dishwashher Sugar виконується за допомогою двох вбудованих (верхнього та нижнього) двошарових розпилювачів та 16 отворів для полоскання. Вбудовані розпилювачі обертаються по черзі вгору та вниз, вперед та назад, вліво та вправо. Тиск води тут становить 11000 Па, а температура миття може досягати 75 ° C. Дану посудомийну машинку можна під'єднати і до додатку MIJIA.

Рекомендуємо: LG патентує інноваційний смартфон з рухомим дисплеєм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version