Home Новини сучасних технологій LG патентує інноваційний смартфон з рухомим дисплеєм

LG патентує інноваційний смартфон з рухомим дисплеєм

0

Компанія LG патентує інноваційний смартфон з рухомим дисплеєм. Такою інформацією поділились LetsGoDigital. Патент компанія подала до USPO (Управління патентів і товарних знаків США) у серпні 2019 року, проте він лише цього року, а саме у вересні, був опублікований. Даний смартфон очікується у межах проекту Explorer.

LG патентує  інноваційний смартфон з рухомим дисплеєм

Як видно із представленого патентного зображення, смартфон у розкладеному вигляді досить схожий на планшет. Тоді як у складеному не відрізняється від стандартного смартфону. Щодо механізму складання, то тут не використовується механізм із шарніром посередині. В даному випадку механізм складання знаходиться по обидва боки пристрою, тобто частина дисплея буде просто витягуватись із основної частини. Можна говорити і про те, що рамка в даному випадку буде виконувати функцію захисту корпусу рухомого дисплея.

Джерело

Рекомендуємо: Запуск Інтернет-Магазину. Що Потрібно Знати?.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version