Реклама

Apple припинили офіційний продаж популярного iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З представленням нового сімейства iPhone, з iPhone 14 і iPhone 14 Pro , Apple припинила офіційний продаж iPhone 11, тому компанія тепер має в своєму каталозі лише пристрої 5G.

Смартфон був доступний у світі з моменту запуску в 2019 році, став останнім із нових смартфонів компанії Apple із зарядним пристроєм, що поставляється в комплекті.

На відміну від практично всіх конкурентів, Apple зазвичай не посилює свою лінію посередників (за допомогою iPhone SE). Замість цього типу випуску яблучна компанія зберігає продукт попереднього року та продовжує використовувати його протягом кількох років. Це стосується iPhone 12 і iPhone 11, останній є найстарішим із дуету.

Цікаво: Apple попередила власників iPhone про помилку безпеки в операційній системі.

Саме він перестає продаватися Apple. iPhone 11 був випущений у вересні 2019 року разом з iPhone 11 Pro і Pro Max. З ним яблучна компанія внесла цікаві вдосконалення, такі як на 30% швидше розпізнавання обличчя Face ID і чіп A13 Bionic. Він дотримується тієї ж методики невеликих кроків у швидкості та енергоефективності, що й кожного року.

Що справді привернуло мою увагу, так це набір камер. IPhone 11 став першою моделлю Apple початкового рівня з двома лінзами на задній панелі, а сімейство пристроїв започаткувало нічний режим на смартфонах американської компанії.

З iPhone 11 Pro і його варіантом Max Apple вдалося збільшити час автономної роботи, збільшити яскравість і розмістити третю лінзу, яка в кінцевому підсумку створила зовнішній вигляд варильної поверхні.

Цікаво: Ваш iPhone зберігає список місць, які ви найчастіше відвідуєте; знайте, як їх стерти.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nvidia представила бюджетний штучний інтелект для студентів

Компанія Nvidia представила бюджетний штучний інтелект для студентів. Він отримав назву Jetson Nano 2GB і підійде для студентів,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -