Реклама

Nokia воскрешає «цеглину» з Інтернетом 4G і маленьким екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia 8210 4G була представлена ​​в липні в США. Тепер виробник починає продажі в Європі. Споживач повинен буде заплатити близько 85 євро.

Стільниковий телефон у форматі «цегла», здається, повертається – і з силою. HMD Global розпочала продаж Nokia 8210 4G у Європі за рекомендованою ціною 85 євро, що становить близько 3 300 грн .

Цікаво: Названо 3 найкращі та надійні кнопкові телефони 2022 року з камерою та 2 сім-картами.

Нова версія має 4G-інтернет, як випливає з назви, крихітний екран – за поточними стандартами – 2,8 дюйма та 128 МБ пам’яті. Акумулятор на 1450 мАг. Спочатку продукт було анонсовано в липні, але тепер він вийшов на нову територію. Інформації про продажі в Україні немає.

Оголошення відбулося в понеділок (1 числа). Крім того, на європейському ринку була представлена ​​Nokia 2660 Flip, яка має традиційний формат, який був настільки поширений на початку 2000-х рр. Він в основному повторює дизайн 8210. Обидва мають слот для карток microSD.

Модель Nokia 2660 Flip оснащена додатковим 1,77-дюймовим зовнішнім екраном, на якому відображається проста інформація, наприклад час і дата. Крім того, він має бічну екстрену кнопку зі швидким доступом до перших п’яти контактів, налаштованих користувачем.

Цікаво: Nokia 5.4 працює на операційній системі Android 12.

Обидва телефони використовують процесор Unisoc T107 з тактовою частотою 1,0 ГГц і мають лише одне процесорне ядро. Обсяг оперативної пам’яті також зменшений: всього 48 Мб.

Обидві моделі також однакові за якістю однієї камери, 0,3 Мп, за роздільною здатністю екрану з роздільною здатністю 240 x 320 пікселів і наявністю знімного акумулятора.

Варто зазначити, що і Nokia 8219 4G, і Nokia 2660 Flip мають вбудоване FM-радіо. У той час як перший має підключення Bluetooth 5.0, розкладний телефон пропонує Bluetooth 4.2, який, як правило, працює повільніше. Обидва можуть відтворювати MP3-файли та створювати ностальгічну гру зі змією.

Nokia 2660 Flip доступний у Європі в синьому, чорному та червоному кольорах, тоді як Nokia 8210 4G можна знайти в пісочному, темно-синьому та червоному кольорах. Операційна система власна, відома лише як S30+.

Цікаво: Названо зручний смартфон від Nokia, який краще і дешевше за смартфони Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro

Новий Redmi Note 9 виявився не набагато гіршим за Redmi Note 9 Pro. Смартфон 8 Гб оперативної пам'яті і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -