Реклама

Nokia воскрешає «цеглину» з Інтернетом 4G і маленьким екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia 8210 4G була представлена ​​в липні в США. Тепер виробник починає продажі в Європі. Споживач повинен буде заплатити близько 85 євро.

Стільниковий телефон у форматі «цегла», здається, повертається – і з силою. HMD Global розпочала продаж Nokia 8210 4G у Європі за рекомендованою ціною 85 євро, що становить близько 3 300 грн .

Цікаво: Названо 3 найкращі та надійні кнопкові телефони 2022 року з камерою та 2 сім-картами.

Нова версія має 4G-інтернет, як випливає з назви, крихітний екран – за поточними стандартами – 2,8 дюйма та 128 МБ пам’яті. Акумулятор на 1450 мАг. Спочатку продукт було анонсовано в липні, але тепер він вийшов на нову територію. Інформації про продажі в Україні немає.

Оголошення відбулося в понеділок (1 числа). Крім того, на європейському ринку була представлена ​​Nokia 2660 Flip, яка має традиційний формат, який був настільки поширений на початку 2000-х рр. Він в основному повторює дизайн 8210. Обидва мають слот для карток microSD.

Модель Nokia 2660 Flip оснащена додатковим 1,77-дюймовим зовнішнім екраном, на якому відображається проста інформація, наприклад час і дата. Крім того, він має бічну екстрену кнопку зі швидким доступом до перших п’яти контактів, налаштованих користувачем.

Цікаво: Nokia 5.4 працює на операційній системі Android 12.

Обидва телефони використовують процесор Unisoc T107 з тактовою частотою 1,0 ГГц і мають лише одне процесорне ядро. Обсяг оперативної пам’яті також зменшений: всього 48 Мб.

Обидві моделі також однакові за якістю однієї камери, 0,3 Мп, за роздільною здатністю екрану з роздільною здатністю 240 x 320 пікселів і наявністю знімного акумулятора.

Варто зазначити, що і Nokia 8219 4G, і Nokia 2660 Flip мають вбудоване FM-радіо. У той час як перший має підключення Bluetooth 5.0, розкладний телефон пропонує Bluetooth 4.2, який, як правило, працює повільніше. Обидва можуть відтворювати MP3-файли та створювати ностальгічну гру зі змією.

Nokia 2660 Flip доступний у Європі в синьому, чорному та червоному кольорах, тоді як Nokia 8210 4G можна знайти в пісочному, темно-синьому та червоному кольорах. Операційна система власна, відома лише як S30+.

Цікаво: Названо зручний смартфон від Nokia, який краще і дешевше за смартфони Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, как быстро погасить долг по кредитной карте

Стаття доступна українською...Вы никогда не задумывались, есть ли задолженность по вашей кредитной карточкой причиной того, что у вас плохое...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -