Реклама

Nokia 5.4 працює на операційній системі Android 12

Останні Новини

В новому списку від Geekbench з смартфонами, які тестуються на ОС Android 12, з’явилась Nokia 5.4. Як повідомляє портал gizmochina, раніше там були такі моделі бренду: Nokia 2.4, Nokia 3.4 і Nokia G10, а також Nokia 2.4, Nokia 3.4 і Nokia G10. Останні три отримали Android 12 після оновлення.

Nokia, як і інші бренди, хоче, щоб все більше смартфонів їх виробництва працювали на оперативній системі нової версії Android 12. Саме по цій причині дуже багато пристроїв спочатку тестувались на даній ОС.

Android 12 дуже відрізняється від попередніх версій. Він має змінений фнтерфейс та дизайн один із найкращих на сьогоднішній день. Користувач відразу помітить ці унікальні форми та кольори. Дана версія є унікальною та дійсно інноваційною. У ній більшу увагу приділили безпеці, що дуже важливо в сучасному світі. Зверніть увагу, що смартфони, яким доступне оновлення до Android 12, працюють швидше та якісніше.

Цікаво: Nokia анонсували нові смартфони з лінійки G та С

Згідно з інформацією від Geekbench, новинка Nokia 5.4 набрала велику кількість даних у тестах. Наприклад, в одноядерному - 309 балів, а в багатоядерному - 1331 бал.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5

Сьогодні стало відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5. І як би це не було дивно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -