Home Новини сучасних технологій Apple розробляє смартфон iPhone 13

Apple розробляє смартфон iPhone 13

0

Останні декілька тижнів були насичені на інформацію стосовно майбутнього смартфона iPhone 12, реліз якого запланований на кінець цього року. Сьогодні з’явилася інформація, яка підтверджує, що Apple розробляє смартфон iPhone 13. В мережі поширилося ймовірне зображення квадрокамери смартфона з датчиком Lidar (розміщений під лінзами).

Apple розробляє смартфон iPhone 13
Ймовірний вигляд iPhone 13

Відомо, що ймовірний реліз iPhone 13 відбудеться не раніше ніж у вересні 2021 року і це при умові, що не відбудеться ніяких серйозних змін в графіках поставок.
Повідомляється, що смартфон буде оснащений основною камерою на 64Мп, оптичною на 40Мп, анаморфною на 64Мп та надширокою на 40Мп. Також очікується, що iPhone 13 буде працювати на Apple 15 Bionic. Також повідомляється, що починаючи з iPhone 13, вони повністю відмовляться від роз’ємів Lightning і не будуть переходити на USB Type-C. Ймовірно, що всі наступні ґаджети від Apple будуть підтримувати тільки бездротову зарядку.

Відноситися до цих даних можна скептично, оскільки до прем’єри ще досить багато часу і конфігурації ще можуть змінитися декілька разів.

NO COMMENTS

Exit mobile version