Реклама

Apple відкликає свої навушники AirPods Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple відкликає свої навушники AirPods Pro. Відбувається це в річницю їх анонса.

Apple анонсувала навушники AirPods Pro з активним шумозаглушенням рівно рік тому, а сьогодні компанія оголосила про, фактично, їхнє відкликання: дефектні AirPods Pro будуть або ремонтувати, або міняти. Тим самим Apple підтвердила, що з навушниками є певні проблеми, але зазначила, що вони не носять масштабний характер. Тільки «малий відсоток AirPods Pro» підлягає ремонту або заміні.

Про які проблеми йдеться? Наприклад, про потріскуванні або сторонні звуки, що посилюються в галасливій обстановці, при виконанні вправ або під час розмови по телефону. Є нарікання і до системи активного шумозаглушення - в результаті її роботи «губляться» низькі частоти або посилюються фонові звуки на зразок вуличного шуму.

Незважаючи на те, що умови гарантії в цей день припиняють діяти для найперших покупців AirPods Pro, компанія обіцяє ремонтувати або міняти дефектні пристрої протягом двох років після покупки, так що у всіх буде достатньо часу для звернення в сервіс. У самій компанії відзначають, що до проблем схильні навушники, випущені до жовтня поточного року. Тобто, по суті, дефект може виникнути в будь-яких проданих на даний момент AirPods Pro.

Читайте також: AirPods 2021 Будуть Схожими На Своїх Прямих Конкурентів Від Samsung.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Вчені з’ясували, чому біль негативно позначається на пам’яті

Сьогодні вчені з'ясували, чому біль негативно позначається на пам'яті. Видання Neuropsychologia опублікувало результати наукової роботи вчених із США та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -