Реклама

Apple випустила оновлення для свого експериментального браузера

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Apple випустила оновлення для свого експериментального браузера Safari Technology Preview. Вперше, Apple представили його ще чотири роки тому, в березні 2016 року. Apple розробила «Попередній перегляд Safari Technology» для тестування функцій, які можуть бути введені в майбутні версії Safari.

«Попередній перегляд технології Safari», випуск 115, включає виправлення помилок та покращення продуктивності Web Audio, JavaScript, Web API, Media, CSS, WebAuthn, Selection API та WebRTC.

Поточний випуск «Попередній перегляд технології Safari» побудований на новому оновленні Safari 14, включеному до macOS Big Sur, з підтримкою веб-розширень Safari, імпортованих з інших браузерів, попередній перегляд вкладок, сповіщення про порушення паролів, веб-автентифікація за допомогою Touch ID тощо.

Нове оновлення «Попередній перегляд технології Safari» доступне як для macOS Catalina, так і для macOS Big Sur, найновішої версії операційної системи Mac.

Оновлення «Попередній перегляд технології Safari» доступне за допомогою механізму оновлення програмного забезпечення в системних налаштуваннях кожному, хто завантажив браузер . Повні примітки до випуску оновлення доступні на веб-сайті Safari Technology Preview .

Мета Apple за допомогою «Попереднього перегляду технологій Safari» - зібрати відгуки розробників та користувачів про процес розробки браузера. «Попередній перегляд технологій Safari» може працювати паралельно з існуючим браузером Safari, і, хоча він призначений для розробників, для завантаження не потрібен обліковий запис розробника.

Рекомендуємо: Браузер Safari Отримає Перекладача Та Підтримку Apple Pencil.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 7 скрытых опций Viber, о которых вы могли не знать

Стаття доступна українською...Мессенджер Viber чрезвычайно популярный в Украине и им пользуется большинство владельцев смартфонов. Да, этот мессенджер имеет свои...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -