Реклама

Компанія Redmi працює над двома новими смартфонами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми дізналися, що компанія Redmi працює над двома новими смартфонами. Відповідні пристрої вже сертифіковані і було розкрито їхні швидкі зарядки. Xiaomi M2007J22C та Xiaomi M2007J17C з’явилися на 3C, показавши, що вони матимуть швидку зарядку 25 Вт та 33 Вт відповідно.

Компанія Redmi працює над двома новими смартфонами

У списку представлено обидва телефони з підтримкою 5G, і це майже все, що ми знаємо про них.

Подейкують, що Redmi Note 10 Pro може принести 108-мегапіксельну камеру, тоді як спекуляції на чіпсетах поширюються повсюдно – від Dimensity 820 до Snapdragon 750G.

Ці два пристрої готуються для Китаю (звідси буква С в кінці назви моделі), але інший інсайдер вказує нам на Євразійську економічну комісію, де сертифіковано M2007J22G – явно той самий телефон Redmi Note з іншою буквою в кінці для іншого ринку.

Рекомендуємо: Redmi Представить Новий Смартфон K30S.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei розробляє бюджетний розкладний смартфон

Компанія Huawei, як і більшість великих виробників смартфонів, стараються придумати нові моделі смартфонів з унікальними формами і тому подібним.Зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -