Home Новини сучасних технологій Apple вирішили перенести своє виробництво в Індію

Apple вирішили перенести своє виробництво в Індію

0

Чергові новини пов’язані з компанією Apple. На цей раз, новина пов’язана з потужностями компанії. Як відомо, майже все виробництво Apple здійснюється в Китаї, а в зв’язку з подіями в світі, в Китаї фактично зупинилося все виробництво.
Відповідно, Apple вирішили перенести своє виробництво в Індію і на даний момент, проходять домовленості з місцевим самоврядуванням щодо розміщення потужностей.

Як сказав один урядовий чиновник з Індії:

Ми очікуємо, що Apple на смартфони витратить 40 мільярдів доларів, в основному на експорт через своїх контрактних виробників Wistron та Foxconn, використовуючи переваги в рамках схеми стимулювання виробництва (PLI).

На жаль, компанія ще не давала ніякої офіційної інформації щодо таких рішучих змін. Індія також приваблива для Apple по тій причині, що там вони продають свої iPhone на суму 1,5 млрд доларів в рік. Таким чином вони хочуть збільшити свій вплив на ринок смартфонів в Індії і збільшити кількість продажів відповідно.

Якщо компанія дійсно вирішить перебратися в Індію, тоді можна очікувати зменшення цін на нову продукцію Apple…або ж навпаки.

NO COMMENTS

Exit mobile version