Home Новини сучасних технологій Apple визначилися з датою відключення App Store‌ Connect

Apple визначилися з датою відключення App Store‌ Connect

0

Сьогодні Apple визначилися з датою відключення App Store‌ Connect. Apple щороку на вихідні відключає App Store Connect на тиждень, намагаючись надати співробітникам «App Store» вільний від роботи час. Цього року ‌App Store‌ Connectбуде недоступний з 23 по 27 грудня.

Якщо ‌App Store‌ Connect недоступний, Apple не буде приймати нові програми та оновлення програм, тому всі зміни в цінах та нові подання додатків повинні бути заблоковані для цих розробників до зазначених дат. які хочуть запропонувати знижки або новий вміст додатків протягом грудневих свят.

Зазвичай розробники пропонують розпродажі та акції до того, як «App Store» закриється на свята, і ці продажі залишатимуться доступними, поки «App Store» не відкриється наприкінці грудня.

Хоча подання програми ‌App Store‌ будуть недоступні, інші інструменти ‌App Store‌ Connect залишатимуться доступними розробникам протягом усього святкового періоду.

Читайте також: Apple полегшили перехід з Windows на macOS Big Sur

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version